Tdani weboldala -> Felhasználási feltételek, tudnivalók

Felhasználási feltételek, tudnivalók

Kérjük olvasd el!

Az ITPlace egy 2017 nyarán indult oldal. Célunk hogy az oldal tartalmi részének fejlesztésébe a közösség segítsen.
Ezért van fórumunk, cikkbeküldő lehetőségünk és folyamatosan bővül a kör ahol a felhasználóink tartalmat állíthatnak elő.

Tartalomelőállítás:


Tartsd be a mindennapi normális viselkedés, megszólalás szabályait, továbbá az általános jogszabályokat:
Ne személyeskedj, ne kötekedj! Ha véleményed van azt normálisan fogalmazd meg!
Az oldalon található fórumbejegyzések, privát üzenetek és további tartalmak mind az ITPlace tulajdona. Egy cikk, fórumbejegyzés, privát üzenet elküldése után annak visszavonására nincs mód!
szankciók:
Az alábbiak bizonyos időtartamú, vagy végleges tiltást vonhatnak maguk után!
A tiltás mértékéről az adminok saját hatáskörben döntenek a védség mértékét, és a felhasználó ITP-s előéletét szemelőtt tartva! A döntést normális módon meg lehet kérdőjelezni, de amennyiben az emelt jogú tag megfelelően járt el, abban az esetben nem áll módunkban változtatni. A fellebbezés, ha nem ismétlődő, és szándékos zaklatás akkor nem von maga után további szankciókat. Ha igazad volt, akkor a moderáló kollégát fogjuk figyelmeztetni!

adattárolás:


cookie-szabályzat

hibakeresésprivát üzenetek


A privát üzeneteket az adminisztrátorok nem ellenőrzik, hozzáférése kizárólag az oldal vezetőségének van azokhoz. Ezeket kizárólag hivatalos hatósági megkeresésre adjuk ki, semmilyen más körülmények között nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek.

felhasználói fiók

Az oldalra való regisztráció vagy bejelentkezés során elfogadod, hogy bekért adataidat rögzítsük. Ezeket leszámítva az IP-címed-et és hozzád kapcsolódó automatikusan generált azonosítókat használunk kényelmed, fiókod biztonsága és a megfelelő működés érdekébe!
Adataidat az oldal vezetősége nem adja ki harmadik félnek, és ha nem jelentkezel be 90 napig akkor IP-címed és az opcionálisan használt automatikus bejelentkezéshez kapcsolódó azonosítóid törlésre kerülnek a rendszerből, de fiókod utána is használható egy későbbi bejelentkezést követően!
Amennyiben a felhasználó fiókja törlését kéri, az általa előállított tartalmak anonimizálva az oldalon maradnak. Kivételt csak a privát üzenetek és a felhasználó személyes adatai képeznek. Ezeket az anonimizálás során véglegesen töröljük rendszerünkből!

Külső oldalak

Az oldal kényelmesebb, biztonságosabb használatához külső szolgáltatókra is szükségünk van. Az alábbi linkeken érheted el ezeket. Külsős oldalak adatvédelmére, adatgyűjtésére és felhasználására nincs ráhatásunk!
A felhasználó az oldalra való regisztrációval, az oldalra való bejelentkezéssel vagy tartalom előállításával minden esetben elismeri, elfogadja, magára nézve kötelezőnek tekinti, és a szabályzatban foglaltakkal kapcsolatos fellebbezési lehetőségeiről lemond az itt írottakkal kapcsolatosan.


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0 másodperc - 0 lekérdezés - Memóriahasználat 450.8 KB