Tdani weboldala -> cikkek - Érkezik a The Last of Us 2!

cikkek -> Érkezik a The Last of Us 2!

Érkezik a The Last of Us 2!

szerző: Tdani - 2020-02-11 07:56:45
Facebook
Alig néhány hónap múlva már a kezünkben tudhatjuk a Naughty Dog cég által fejlesztett The Last of Us 2-t, amit én már nagyon izgatottan várok annak ellenére, hogy még nincs a tulajdonomban PS konzol.

Az első játék vége meglehetősen olyan érzetet kelt, hogy a történet ponttal zárult, és ezt jómagam is teljes megyőződéssel állíthatom a végigjátszások alapján, azonban a Naughty Dog-t ez nem akadályozta meg egy második rész létrehozásában.

Annak fényében, hogy a játékosok és a kritikusok mind a karakterekben, mindpedig a történetben rendkívüli életszerűséget látnak/láttak, így az, hogy a kalandokat folytatás követi, nem különösen meglepő lépés.
Na jó, mikor először bejelentették, hazugság lenne azt állítani, hogy az ember szíve nem hagyott ki egy ritmust.

A The Last of Us 2-t először a Naughty Dog jelentette be a PlayStation Experience-en 2016-ban egy előzetessel, de csak 2019 szeptemberében közölték a játék kezdeti megjelenési dátumát, azaz 2020 februárját a State of Play élő közvetítésében.

A fejlesztők azonban bejelentették, hogy a játék késik néhány hónapot, de már biztosan tudjuk, hogy 2020 májusában ismét csatlakozhatunk Elliehez és Joelhez.

Eddig mit lehet tudni róla?A játékot 2020. 05. 29-én kapjuk kézhez.

Platform megjelenés terén Ps4, PS5 a biztos, de vannak pletykák a PC-s változatról is, amit nem bánnék.

Hogy májusban játszhatunk vele, ezért Neil Druckmann, a rendező elnézést is kért egy bejegyzésben azzal az indokkal, hogy a késedelem oka a játék minőségének kidolgozása miatt fordult elő.

"Rájöttünk, hogy nincs elég időnk ahhoz, hogy az egész játék olyan színvonalas legyen, ami valóban megérdemli a Naughty Dog fejlesztése címet" - írta Druckmann.

Megerősítették, hogy PS4-re jelenik meg, de lehet, hogy az egyik olyan játékot kapjuk, ami már generációk között lesz, vagyis PS5-re is kiadják, bár ez nem teljesen biztos.

The Last of Us 2 előzetesA videojáték legújabb előzetese a kezdeti bejelentés trailere is.

Az elején láthatjuk a megjelenési dátumot, illetve Ellie-t akció közben, ahogyan egy pillantást vet Joelre.Egy bensőséges pillanatot a brutál akció szakít félbe. Látszik, hogy a tovább fejlesztett realisztikus világban egyformán kell ügyelnünk a lopakodás és támadás megfelelő egyensúlyára, hogy túlélhessük a katasztrófát.

Forrás: TechRadar

Cikk információk

A cikk kategóriája IT egyéb
Kulcsszavak Vissza a cikkek főoldalára


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0 másodperc - 2 lekérdezés - Memóriahasználat 468.61 KB