Tdani weboldala -> cikkek - Félreértés a hamarosan megjelenő négy HP ebook körül

cikkek -> Félreértés a hamarosan megjelenő négy HP ebook körül

Félreértés a hamarosan megjelenő négy HP ebook körül

szerző: Tdani - 2019-07-29 07:34:08
Facebook
2019. május 24. (péntek)

Készülj fel arra, hogy még mélyebbre ásol a mágia gazdag történetében ezekkel a rövid ebookokkal, amit a brit könyvtári kiállítás és a kísérő könyve (Harry
Potter: A mágia története) inspirált. A sorozat négy rövid történetből fog állni, mindegyik témájául egy-egy roxforti óra áll.
Ezek újra visszarepítenek téged az időben, hogy többet tanulhass a Harry Potter történetek alapjául szolgáló mágiáról és hagyományokról.
Ezt néhány csodálatos vonalrajz kíséri, amiket a londoni művész, Rohan Daniel Eason alkotott. Talán emlékszel még a Harry Potter: A mágia történetére és ennek családi kiadására, a Harry Potter:
Utazás a mágia történetében (amit 2017-ben adtak ki). Ezt követte egy hangoskönyv tavaly, amiben hosszú interjúk szerepeltek a kiállítás kurátoraival (az interjúkat Natalie Dormer narrálta).
Ezek a rövid ebookok a hangoskönyv alapján készültek, és lehetőséget adnak a színes karakterek és érdekes esetek megismerésére, egy tömör formában. Egy remek lehetőség egy vonatos utazásra vagy bármilyen más mugli közlekedési eszközre, amit használsz.
Amellett, hogy felfedezi a mágia eredetét a hagyományokban és a történelemben, a rövid ebookok tartalmaznak jegyzeteket, használati utasításokat és elbűvölő
rajzokat, mint ahogy azt korábban a Harry Potter: A mágia történetében láthattuk.
Azok az ebookok, amiket várhatsz a következők:
Egy utazás a bűbájokon és védekezésen keresztül a sötét varázslatok kivédésében
Egy utazás a mérgeken és gyógynövénytanon keresztül
Egy utazás a jövőbelátáson és az asztronómián keresztül
és Egy utazás a legendás lények gondozásán keresztül.
Ezeket a következő hónapokban fogják publikálni. Az első kettő (a sötét varázslatos és a gyógynövényes) június 27-én jelenik meg, míg a másik kettő hamarosan
követi.
Az ebookok angol, francia, olasz és német nyelven jelennek meg. Előrendelhetők az Amazon angol és amerikai oldalán, valamint az Apple-n és a Kobon.

Megjegyzés: a pontatlan fordításért elnézést!

Forrás: Pottermore, Introducing A Journey Through… non-fiction eBook series

Cikk információk

A cikk kategóriája Személyes
Kulcsszavak Vissza a cikkek főoldalára


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0 másodperc - 2 lekérdezés - Memóriahasználat 571.75 KB