Tdani weboldala -> cikkek - Jön a legendás Mátrix sorozat negyedik része!

cikkek -> Jön a legendás Mátrix sorozat negyedik része!

Jön a legendás Mátrix sorozat negyedik része!

szerző: Tdani - 2019-08-23 18:57:03
Facebook
Egy, az M2M Zóna által megosztott hír inspirált arra, hogy megnézzem a Mátrix trilógiát, hogy aztán cikket írjak mind a hírről, mindpedig az eddig megjelent filmekről megosszak némi kritikát.

Még most, az elején hadd szögezzem le, hogy zseniális, mikre nem képes a mai világban a technika - szimplán egy filmötletet valósítottak meg.

Ugyanakkor, vagyis két nappal ezelőtt megjelent több hírportálon a közelgő Mátrix négy híre, ami sokakban egy hullámvasúthoz hasonló érzést váltott ki (erről alább ejtek pár szót, miért), amikor én ráakadtam Erre a hírre (a linkre kattintva elolvashatod).

Érdeklődve figyelem, mikre nem lesz még képes ez az egész az 5G segítségével.

Az elején, mikor láttam a cikket, nem értettem a kék pirula mivoltát, ám az első Mátrix film után már világos volt.

Röviden: ál néven Neo, a nappal egy informatikai szoftverfejlesztő cégnél tevékenykedő programozó, éjszaka viszont hacker a neten, ezt vette be a Morpheustól kapott piros pirula helyett, ezért közelebb került a Mátrix fogalmához, mint valaha, ami lényegében egy szimulált valóság a gépek által.

Mindenkinek ajánlani tudom, ám…

Az elején még jó, aztán annyira nem


Sokaknak ez a véleménye, én nem tartozom közéjük.
Kíváncsi leszek, mit tudnak még kihozni a filmből, így vagyok sok más folytatással is (HP, Legendás Állatok), Bosszúállók, de a Star Wars nincs közöttük, így nem foglalok álláspontot azzal kapcsolatban, hogy jó lesz-e, vagy sem.
Tizenhat év az bizony hosszú idő, és nem kevés változás lesz - ezt bizton állíthatom, főleg a filmiparban, ami talán ugyanannyira teheti jobbá a produkciót, mint amennyire néhány ember számára beválthatja a hozá fűzött negatív reményeket.

Tehát, aki eddig nem tette volna, és, akit érdekel a tudományos fantasztikum, annak a Mátrixot érdemes alaposaban is szemrevételeznie!

Cikk információk

A cikk kategóriája Személyes
Kulcsszavak Vissza a cikkek főoldalára


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0 másodperc - 2 lekérdezés - Memóriahasználat 571.94 KB