Tdani weboldala -> cikkek - Sennheiser electronic GmbH - a zajcsökkentett fejhallgató

cikkek -> Sennheiser electronic GmbH - a zajcsökkentett fejhallgató

Sennheiser electronic GmbH - a zajcsökkentett fejhallgató

szerző: Tdani - 2019-05-22 17:48:45
Facebook
Közel két hetes használati idő után hozzáláttam, hogy írjak egy cikket a Sennheiser electronic GmbH & Co. KG-ról, amit a Media-üzletek egyikében vásároltam 15000 Ft-ért.

Fejhallgató

Először csalódtam benne, lévén az elsődleges funkciója, a mikrofon nem úgy, és nem teljesen azt a szerepet töltötte be, amit én szerettem volna.
A notebookomon akartam használni, hogy spotokat, és szinte bármilyen felvételt vegyek fel úgy, hogy abba véletlenül ne halladszódjon bele a gépem amúgy 3D-s mikrofonjának a zaja, így külső mikrofont kellett használnom, ami ezen a fejhallgatón van.
Egy nagyon kicsi alapzaj még így is van, de ez teljesen jó.

A minőség nem volt megfelelő, mikor kipróbáltam a telefonomon, ott pedig nagyon is jól szólt - bár amin meglepődtem, és ami miatt megkedveltem, az a zajszűrő lehetőség volt.
Mikor felvettem a fejemre, a világ hangjai egyszerűen megszűntek létezni körülöttem, ami sok szempontból is jó volt.

Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve átállítottam a gépemen a felvétel lapon a külső mikrofon bitminőségét a legjobbra, és a mikrofon máris olyan jó volt, mint a mobilomon.
A hátteret egy kicsit lehet hallani, de nem annyira, mint belső mikrofonon, tehát arra, amire én szeretném, így már jó.

Miért is tetszik még nagyon?
Persze, headsetként működik, tehát nem hajlítható, viszont mégis kényelmesen a száj előtt marad, hogy a másik fél mindent jól értsen pl. chatelés közben, de maga a fejhallgató összecsukható, ami helyigény esetén jól jön, illetve nem is törik el.

A fül részén található kellemes, puha tapintású párnák kényelmesen simulnak az ember hallójáratára, és tényleg, szó szerint, mindent - mégha nem is teljesen, de 90%-osan lecsökkentenek a környezetünkből, és a basszusra sem lehet panasz, mindent úgy ad vissza, mintha egy 7.1-es hangrendszerből hallanánk.

Javaslom, hogy mindenki próbálja ki, aki csendet szeretne, és jó hangminőséget!

Vissza a cikkek főoldalára


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0 másodperc - 1 lekérdezés - Memóriahasználat 483.53 KB