Tdani weboldala -> Hírek - TD Web. A letölthető tartalomról

Hírek -> TD Web. A letölthető tartalomról

TD Web. A letölthető tartalomról

Tdani - 2018-06-04 20:28:11 frissítve: 2018-06-04 20:41:15

Facebook


Sziasztok!

Sokáig nem történt aktivitás az oldalon. Most mondhatnám, hogy közeleg az év vége, és tanulni kell, de ti, az oldal felhasználói pedig - és joggal gondolhatjátok azt, és vethetitek a szememre, hogy na de Tdani, azért egy-egy cikkeddel, legalább csak (néha), de megörvendeztethettél volna minket.
És még sorolhatnám az okokat, hogy miért nem szántam időt az oldalra, de inkább csak egyszerűen közlöm a tényt: lusta voltam.
Lett volna, és még van is pár dolog a kis agyacskámban, hogy milyen érdekességeket mutathatnék nektek a közeljövőben.
Azonban fontosnak tartok megemlíteni egy dolgot, amiről jó, ha tudtok: a letölthető tartalom.

Tervben van, hogy lesz majd egy űrlap, ahol kérhettek tőlem dolgokat, hogy miket töltsek fel az oldalra, ugyanakkor bizonyos megkötések, szabályok is vonatkoznak erre, amit, ha ennek eljön az ideje, meg fogtok tudni.

A TD web legálisan foglalkozik az olyan tiltott dolgokkal, mint játék/program crackek (törések), torrentről letöltött tartalmak feltöltése az oldalra, és megosztása a felhasználókkal.
Viszont amit letöltötök, azt csak (saját felelősségre) használjátok.
Úgy vagyok vele, hogyha nekem ment az, amit ti letöltötök az oldalról, akkor az nagy eséllyel nektek is menni fog. De ha ez mégsem így lenne, akkor azért, ahogy már fent is írtam, felelősséget nem vállalok!!!

Egyelőre most ennyi, nemsokára ismét jelentkezem!

vissza: hírlista


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0 másodperc - 1 lekérdezés - Memóriahasználat 459.88 KB