Tdani weboldala -> Hírek - Újdonságok és a közelgő változás

Hírek -> Újdonságok és a közelgő változás

Újdonságok és a közelgő változás

Tdani weboldala - 2018-12-19 08:05:13 frissítve: 2018-12-19 08:06:37

Facebook


Sziasztok!

Most, hogy elérkezett a tél - így, karácsony közeledtével már éppen ideje volt -, szeretnék megosztani veletek, Látogatókkal néhány apróságot.

Az oldal, akárcsak, ha nézitek az audiojatekok.hu weboldalt, januárban ez is új felületet fog kapni Adns jóvoltából.
Mondjuk nevezhetnénk a mostani CMS továbbfejlesztésének is, tekintve, hogy, ami itt fenn van, azt is Adns készítette a saját régi ITPlacees oldalához.
Előreláthatóan nem tudni, hogy milyen új funkciókkal bővül majd a lehetőségek tárháza, de a regisztrált tagok számára elérhető üzenetküldés szinte biztos.

Ha figyelmesen olvastátok a cikkeket, akkor észrevehettétek, hogy pár napja keresőbarát URL-t kaptak, aminek köszönhetően könnyebben megtalálhatjátok őket a neten, illetve jobban is néz ki.

Az audiomovies oldal továbbra is üzemel, és ez a jövőben nem fog változni. Az eddig már elkészült filmek töltődnek ide - az igaz, hogy egy kicsit lassan, tekintve, hogy az oldalam elfoglaltságai mellett tanulnom is kell, lévén ez visz előrébb.
Új film is készült most, a hétvégén, amit, ha felmentek az audiomovies-re, és, mivel a legújabb filmek fentre kerültek, ezért meg is nézhetitek, na meg persze le is tölthetitek, A hócsata és a kardozás címmel.

Most így ennyi, és akkor talán január környékén az új évvel együtt az a bizonyos új felület is beköszönt majd az oldalon!
Addig is, mindenkinek boldog, ajándékokban gazdag ünnepeket, további jó szórakozást, és nézelődést kívánok!

vissza: hírlista


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0 másodperc - 1 lekérdezés - Memóriahasználat 460.13 KB