Tdani weboldala -> Hírek - Új CMS, új domain - teljesen megújult az oldal!

Hírek -> Új CMS, új domain - teljesen megújult az oldal!

Új CMS, új domain - teljesen megújult az oldal!

Tdani - 2019-03-15 17:49:00

Facebook


Egy hónapja beharangoztam egy új CMS-t az oldalra - hát, teljesen új az nem lett, viszont igen-igen hasznos, és jó funkciók kerültek bele.
Pár sorral lejjebb meg is tudhatod, hogy micsodák!

A facebookoldalon mostanság pár könyvrészletet láthattatok eddig, illetve pár fotót magamról, de most, ami a legszembetűnőbb változás lesz a weboldalammal kapcsolatban, az maga a cím.
Mivel a Facebook betiltotta a .cf domainvégződés megosztását, így elhatároztam magam, hogy végérvényesen fizetősre veszem a dolgot, és megvásároltam egy .hu-s domaint.
Ennek következtében már rögtön érthető, hogy miért .hu a vége az oldalnak, ellenben a .cf-fel.

A névvel együtt természetesen e-mailcímváltozás is történt, így mától fogva már a tdani@tdani.hu mailcímre küldjetek levelet, illetve onnan is kaptok az oldallal kapcsolatban.
Ha korábban spambe ment a levél, és, ha minden igaz, akkor ez a kis kellemetlenség innentől fogva megszűnt.

Az új CMS funkcióiról


Üzenetküldés: az oldal regisztrált felhasználóinak lehetőségük van egymás között, vagy az adminnak üzenetet küldeni például cikkekkel kapcsolatban.
Cikkbeküldő: ez talán az egyik legfontosabb újdonsága a CMS-nek, lévén a cél az, hogy az oldalt tartalmilag ne csak az adminisztrátorok fejlesszék.
Egy cikk beküldése után a beküldő felhasználónak várnia kell, ameddig egy admin elbírálja, hogy írását jóváhagyták-e, vagy sem.
Ha az utóbbi eset lépne fel, akkor természetesen meg is indokolják a döntésüket.

A cikkek kinézete, ha valaki egy linket elküldene az ismerősének, részben megváltozott.
Keresőbarát URL-t kaptak, ami annyiból áll, hogy nem a cikk száma látható a linkben, hanem a cikk címe által legenerált hivatkozás.

A facebookoldallal kapcsolatban statisztikailag pedig már büszkén kijelenthetem, hogy elértük a 40 kedvelőt, sőt, a 42-t is!

Egyelőre ennyi, hamarosan jelentkezem, és nemsokára cikkek is megjelennek majd!

vissza: hírlista


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0 másodperc - 1 lekérdezés - Memóriahasználat 460.91 KB