Tdani weboldala -> Hírek - kéretlen, (spam) mappában az oldalról kapott e-mailek

Hírek -> kéretlen, (spam) mappában az oldalról kapott e-mailek

kéretlen, (spam) mappában az oldalról kapott e-mailek

Tdani weboldala - 2019-10-16 19:35:30

Facebook


Kedves Olvasók!

Érkeznek hozzám szép számmal levelek, amikre válaszolok, illetve az oldal maga is küld e-maileket, például regisztráció esetén.
A baj csak annyi ,hogy leginkább a gmail.com esetében - de más mail szolgáltatóknál is előfordul, hogy ezek a spam, vagyis olyan mappába kerülnek, ahová a kéretlen levelek tartoznak.

Ez persze relatív, hogy a tdani.hu által kapott leveleket ki az, aki kéretlennek gondolja.

Miért baj, ha spambe kerül?


Erre egyszerű a válasz: azért, mivel a felhasználó, mikor megnyitja a postafiókját, alapból nem a kéretlennek jelölt üzenetek mappáját kezdi el böngészni, hanem a beérkezetteket.

És, ha spambe kerülnek az oldal által küldött e-mailek, illetve, ha válaszolok egy személyes üzenetre például valamilyen cikkel kapcsolatban, nem fogja időben látni, aki egyébként várná a visszajelzést.
Max. csak akkor, ha egy évben egyszer a spam mappára kattint.

Fontos kérés


Aki spambe kap egy levelet az oldaltól, vagy, ha olvas egy válaszüzenetemet, az kérem, hogy jelölje nem spam-nek az erre specializált gomb segítségével!

Ilyenkor ugyanis a levelező megjegyzi, hogy oké, mivel sokan azt mondták, hogy a tdani.hu domain kimenő levelei ne kerüljenek a kéretlen mappába, ezért egy idő után már nem oda fognak, hanem a beérkezettekhez, jól látható helyre.

Nagyon köszi mindenkinek, aki megteszi!

vissza: hírlista


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0 másodperc - 1 lekérdezés - Memóriahasználat 460.07 KB