Tdani weboldala - Magamról és az oldalról

-> Magamról és az oldalról

Szia!

Tóth Dániel vagyok, a becenevem pedig Tdani, amint láthatod, az oldalam is ezen a címen érhető el.

Kilencéves korom óta érdekel az informatika. Jelenleg egy nonprofit alapítványnál dolgozom, és weboldalt fejlesztek.

Szabadidőmben általában számítógépezni szoktam, és könyvet, vagy verseket írok. Azt Daniel Edward Blake néven.
AZ egyik oldalon már meg is jelent egy Harry Potter folytatásom, itt elolvashatod.

A régi weboldalaimat
Itt találod.

Szoktam sportolni - csörgőlabdában/toarballban már nemegyszer megmérettettük magunkat külföldön a csapattársaimmal.

További kérdés esetén nyugottan írj nekem privát üzenetet, ha már regisztrált tag vagy, vagy a kapcsolat menüpontban!

Az oldalról


A weboldalam 2015-ben jött létre - azóta már több változáson is átesett.

A célom, hogy segítsek azoknak, akik keresnek valamit az interneten, de nem találnak, illetve ide teszem fel az általam, néha több ismerősömmel is készített projekteket.

Egy haverom megengedte, hogy használjam az általa készített tartalomkezelő rendszert, így az oldalon ez a motor megy.

A tdani.hu a saját szerveremen, a TD Server-en üzemel, akárcsak Az alább látható menüpontok egy része, amik esetleg más oldalra irányítanak.

MenüCikkek
Itt kategóriákra bontva, de akár kulcsszavakkal, keresési feltételek alapján keresgélhetsz a cikkek között.

Mivel fontosnak tartom, hogy a látogatók értesüljenek a legfrissebb tartalmakról, vagy az oldallal kapcsolatos változásokról, ezért a Hírek menüpontban megtalálhatod az összes eddig megjelent hírt.

Úgy gondoltam, hogy nem árt, ha írok pár sort magamról. Ha többet szeretnél megtudni rólam, akkor ezt a Magamról résznél teheted meg.

2019 tavaszán megalakult a MusicMax online rádió, ahol egyaránt szólnak mai slágerek, de előfordulhatnak retró zenék is.
A rádióról, ha érdekel, ld. a további infót Itt

Mikor még az ITPCMS bétája futott az oldalon, egy pillanatban annyira magával vitt a fejlesztési hév, hogy megalakítottam a Weboldalaim szekciót, ahol a régi, még nem programozható weblapjaimat tettem közzé.

Az oldalon regisztrációs rendszer is működik, erről részletesebben lentebb írok, és a Regisztrált felhasználók kilistázza azokat, akik esetleg tagjai a tdani.hu-nak.

Az Audiofilmek kábé négy éve létező projekt, de csak most, már lassan egy éve vettem rá magam, hogy megosszam érdekes alkotásainkat pár ismerősömmel, amit néha szabadidőnkben csinálunk.
Hasonló a hangjátékhoz, de nem egészen. Ha érdekel, akkor Itt találsz további leírást.

Ez a menüpont is az oldal népszerűségét hivatott növelni, ami a Hasznos linkek névre hallgat.
Ide olyan linkeket gyűlytök össze, vagy küldhetnek be a látogatók egy form segítségével, amik hasznosak, még akkor is, ha ez a fogalom igen relatív.

Ha kapcsolatba szeretnél lépni velem, akkor et a Kapcsolatfelvétel résznél teheted meg.

És végül nemutolsó sorban, de a Kezdőlap menüt hagytam utoljára, nem véletlenül.
Ugyanis itt van talán a legtöbb olyan, amiről érdemes ejteni pár szót.

A kezdőlapon látható egy kép rólam, mint a főadminisztrátorról, a fiókinformációk, hogy be vagy-e lépve - ha nem, akkor a Belépés, a Regisztráció és az Elfelejtett jelszó menüelemek látszódnak.

Felhasználói statisztika
Itt olyan adatok találhatók, mint az összes regisztrált tag (csak a szám, név nélkül), a legutóbbi három cikk, és a további cikkekre mutató link, a legfrissebb két hír, és ugyacsak a további hírekre mutató link, illetve, hogy ki volt aktív tag az elmúlt másfél percben.

Facebookoldal
A facebookon létrehoztam egy oldalt, ahova kirakom a weboldalammal kapcsolatos cikkeket, híreket, egyszóval: mindent. Ezt, ha még nem tetted meg, akkor tudod likeolni - aminek én nagyon fogok örülni -, illetve látod, hogy kik kedvelik.

Mire is jó, ha regisztrálva vagy?


Tudsz az oldalon belül más, regisztrált tagok számára üzenetet küldeni, illetve beküldhetsz cikkeket, ezzel is növelve az oldal népszerűségét.

Ez a két lehetőség egyelőre nem valami sok, de a közeljövőben elképzelhető, hogy bővül még a repertoárja annak, ha tag vagy az oldalon.

Cikkbeküldés


Ha úgy érzed, hogy tudsz egész jól írni, na meg, ha kedved, és időd is van építőjellegű információval fejleszteni az oldalam cikkállományát, akkor erre is van mód, ahogy már fentebb említést tettem erről.
A cikkekben, ha be vagy lépve, láthatod az új cikk lehetőséget. Az űrlap, és az utasítások segítségével felteheted a cikked.


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0 másodperc - 1 lekérdezés - Memóriahasználat 479.02 KB