Helyzetjelentés – 2024 nyár

Sziasztok!

Ne aggódjatokq, nem tűntem el. Szimplán nem különösebben történik velem olyasmi, amiről érdemes lenne írnom.
Ettől függetlenül persze a gondolataimat, véleményemet dolgokról megoszthatom, itt viszont maga az írás a visszatartó erő.
Egyszer hallottam olyat – már nem tudom, kitől, hogy egy általad írt sztori esetén , amit ha meg szeretnél jelentetni könyv formában, nem a szerkesztés, lektorálás az igazán komoly feladat. Egy ehhez szükséges vastag pénztárcáról, ami tele van fölösleges pénzzel, nem is beszélve.
Hanem az írás, hogy rászánd magad, leülj, és írj!
Anélkül, hogy lenne egy írásos anyagod, ami a lényeg, a fogalmazás javítása, helyesírás ellenőrzés, kiadás semmit sem ér, ha nincs mivel dolgozni.
És ez nagyon is igaz.

Na de térjünk vissza a valóságba.

Helyzetjelentés: hogy vagyok?

Köszönöm a fel/nem tett kérdést, egész jól. 🙂
Mármint nem mondom, lehetne jobb. Elviselhetetlen ez a nyári meleg, és csak egy ventilátor próbál tenni ellene valamit, ez pedig édeskevésnek bizonyul.
Szorgalmasan iszom a hideg limonádét, az XXL-es joghurtokat literszámra, vettem öt liter fagyit is.
Sajnos arra, hogy megegyek valamilyen meleg ételt, például hamburger, pizza, sültkrumpli, nuggets, melegszendvics, hotdog, gondolni sem bírok még úgy is, hogy szeretem ezeket.

Elvileg melegre a meleg lenne a jó, én azonban nem hiszem, hogy ennek valóban bármi tudományos alapja lenne.

Sajnos most nem tudtam eljutni olyan helyre, ahol a hűsítő vízben strandolhatnék, de azt mondom magamnak, majd jövőre.
Akkor minden, vagy legalábbis egész sok minden másképp lesz.
vagyis remélem.

Néhány hete kaptam egy lehetőséget, hogy el tudok helyezkedni a Budapest Környéki Törvényszék Székházában telefonközpontosként (nyolc óra, 200 k plusz cafeteria), de hát nyilván nem jött össze.
Úgy volt, hogy sürgősen keresnek vakot az állásra, ám előrelépés mégsem történt. Akkor tényleg sürgős lehetett. Vagy találtak mást, csak nekem valahogy elfelejtettek szólni.
Őszinte leszek, már semmin nem tudok meglepődni.

Egyébként, amikor minden nap hazamegyek a jelenlegi melómból, akkor szabadidőmben narrálva filmeket, sorozatokat nézek (Halálos Iramban, Harry Potter, Csillagok Háborúja, Terminátor, Marvel’s Daredevil), közben eszem a chipset és a fagyit, illetve könyvet írok (erről majd egy másik postban), és játékot fejlesztek.

Szóval mondhatjuk, hogy nagyjából minden rendben.
Ti hogy vagytok? Hogy érzitek magatokat? Kommentben, esetleg a közösségi médiában bátran meséljetek!

Nemsokára ismét jelentkezem!